
Гарбузовий соус
Гарбуз це багатий плід як за змістом корисних речовин, так і за способом застосування. Яскравий овоч привертає особливу увагу в кулінарії. Усі ми раніше використовували цей плід для приготування каш, соків, супів, але мало хто знає, що з нього можна приготувати соус. Перець, цибуля і помідор стануть напарниками гарбуза - ну просто набір надзвичайно корисних продуктів! Хочете поліпшити самопочуття і зміцнити імунітет - звертайтеся до гарбуза. Саме він дасть фору будь-якому іншому овочу як за унікальним змістом вітамінів, так і за популярністю вживання. З чим же все-таки подають гарбузовий соус? - запитаєте ви. В основному до гарячих, або холодних страв. З макаронами буде дуже смачно. Спробуйте і помаранчевий настрій вам забезпечений!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
350 г.
Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г
1 шт.
Помідор
3 шт.
Цибуля
1 шт.
Часник
2 зубчики
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Коріандр Мрія мелений 20г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Насамперед помити усі овочі: гарбуз, помідори, цибулю, перець і часник. Потім очищений гарбуз нарізати на шматочки; помідори розрізати навпіл; перець, очищений від насіння також розрізати на дві частини; цибулю і часник звільнити від лушпиння.
02
Підготувати деко. Застелити фольгою і збризнути маслом. Викласти усі овочі. Посолити, поперчити, додати трави і полити оливковою олією.
03
Помістити деко з овочами в розігріту до 200°C духовку. Запікати 40 хвилин.
04
Готові овочі остудити. Зняти шкірку з помідорів і перцю. Помістити овочі у блендер і подрібнити їх до однорідності. Посолити і приправити за смаком. Додати лимонний сік. Перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів