
Торт «Черепаха»
Повільні черепахи відомі своєю неквапливістю. Пропонуємо Вам неквапливо насолодитися смаком дивовижного торта «Черепаха». Цей оригінальний десерт особливо сподобається діткам. А витрачений на приготування час подарує радість і батькам, адже готувати торт – одне задоволення. Навіть Ваші діти зможуть стати повноправними учасниками процесу приготування, адже кожній дитині буде цікаво формувати коржі, які згодом стануть величезною забавною черепахою з головою і лапками. Успіх тортика багато в чому залежить від якісного оформлення. Панцир черепашки можете прикрасити на Ваш смак: полити шоколадною глазур'ю, притрусити меленим мигдалем або викласти на нього шматочки ківі.
Інгредієнти
Яйце куряче
5 шт.
Цукор
500 г.
Борошно пшеничне
400 г.
Сметана
400 г.
Какао
40 г.
Масло вершкове
100 г.
Етапи приготування
01
Збити яйця з половиною цукру. Борошно з половиною какао просіяти, додати до яєць і добре перемішати. Духовку розігріти до 200. Деко застелити пергаментним папером. Викласти тісто столовою ложкою на деко, поставити в духовку і випікати близько 20 хвилин.
02
Цукор, сметану, розм'якшене вершкове масло і какао змішати і збити. Кожен коржик занурювати в крем і викладати на тарілку. Поставити торт в холодильник мінімум на 2 години перед подачею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів