Торт «Черепаха» - Image

Торт «Черепаха»

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Повільні черепахи відомі своєю неквапливістю. Пропонуємо Вам неквапливо насолодитися смаком дивовижного торта «Черепаха». Цей оригінальний десерт особливо сподобається діткам. А витрачений на приготування час подарує радість і батькам, адже готувати торт – одне задоволення. Навіть Ваші діти зможуть стати повноправними учасниками процесу приготування, адже кожній дитині буде цікаво формувати коржі, які згодом стануть величезною забавною черепахою з головою і лапками. Успіх тортика багато в чому залежить від якісного оформлення. Панцир черепашки можете прикрасити на Ваш смак: полити шоколадною глазур'ю, притрусити меленим мигдалем або викласти на нього шматочки ківі.

Інгредієнти

Яйце куряче

5 шт.

Цукор

500 г.

Борошно пшеничне

400 г.

Сметана

400 г.

Какао

40 г.

Масло вершкове

100 г.

Етапи приготування

01

Збити яйця з половиною цукру. Борошно з половиною какао просіяти, додати до яєць і добре перемішати. Духовку розігріти до 200. Деко застелити пергаментним папером. Викласти тісто столовою ложкою на деко, поставити в духовку і випікати близько 20 хвилин.

02

Цукор, сметану, розм'якшене вершкове масло і какао змішати і збити. Кожен коржик занурювати в крем і викладати на тарілку. Поставити торт в холодильник мінімум на 2 години перед подачею.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Торт з попкорном

Торт з попкорном

15

2 год

Торт «Черепаха» – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua