Хумус з кабачка - Image

Хумус з кабачка

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Хумус прийшов до нас з Близького Сходу. Там він означає закуску-пюре з нуту - рослини з родини бобових. Традиційно хумус подають як закуску або соус до чого-небудь. Зазвичай це холодна закуска до лавашу або до хліба. У нашому варіанті ми пропонуємо хумус з кабачка. Готувати таку страву простіше, тому що кабачки легко знайти в будь-якому магазині, а на смак вона виходить не гірше. Цю закуску легко зробити, вона не вимагає багато зусиль і серйозної майстерності в кулінарії. А насолоджуватися приємним смаком хліба з таким соусом можна дуже довго. Порадуйте своїх домашніх приємним і корисним соусом з кабачків.

Інгредієнти

Кабачки

350 г.

Кунжут

3 ст.л.

Кмин

1 ч.л.

Часник

2 зуб.

Лимон

60 г

Олія оливкова

40 мл

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Для початку подрібнити в блендері кунжут до стану борошна. Часник дрібно нарізати. За бажанням часник можна подрібнити в блендері або просто вичавити сік часникодавкою.

02

Кабачки помити і очистити, нарізати на шматки. Нарізаний кабачок і інші інгредієнти покласти в чашу блендера. Також до маси можна додати кілька ложок води.

03

Збивати всі інгредієнти до однорідної маси. Коли вийде однорідний крем, додати за смаком лимонний сік і сіль. Перекласти в банки і зберігати в холодильнику. Готовий хумус подавати з трохи підсушеним хлібом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв

Хумус з кабачка – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua