
Суп у горщиках я м'ясом і овочами
Ми всі звикли їсти суп з тарілок, мисок. Але ми пропонуємо трохи урізноманітнити ваші будні і приготувати суп в горщиках. Суп в горщиках з м'ясом і овочами - це густа, ароматна, насичена поживними речовинами, безліччю вітамінів, але ніяк не калоріями, перша страва. Її смак стає досить незвичайним завдяки поєднанню баклажанів, помідорів і болгарського перцю. Дивлячись на таку красу і їсти приємніше, і апетит зростає. До речі, подана в горщиках страва дуже зацікавить ваших домочадців, які, безсумнівно, оцінять таку смакоту. Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
500 г
Картопля фасована
300 г
Баклажани фасовані
200 г
Помідори рожеві фасовка
200 г
Перець зелений фасований
200 г
Морква
150 г
Цибуля
100 г
Часник
6 зубчиків
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 180°C.
02
Яловичину нарізати невеликими шматочками.
03
Цибулю дрібно нарізати.
04
Болгарський перець очистити від насіння і нарізати кубиками.
05
Помідори, картоплю і баклажани також нарізати кубиками.
06
Моркву натерти на середній терці.
07
З'єднати м'ясо і всі овочі. Посолити, поперчити (можна використовувати і інші приправи за вашим смаком). Викласти в горщики, заповнюючи їх на 2/3. Повинно вийти 6 або менше горщиків (залежно від їхнього об'єму).
08
До кожного горщика додати по одному зубчику часнику, пропущеного через часниковий прес.
09
Влити в горщики таку кількість води, щоб вона покривала овочі і м'ясо. Накрити горщики кришками і поставити до розігрітої духовки. Запікати близько години.
10
Подавати суп просто в горщиках, посипавши дрібно порубленою зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів