Салат з полуницями і шпинатом - Image

Салат з полуницями і шпинатом

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Тільки у салаті можна поєднати разом абсолютно непоєднувані на перший погляд інгредієнти і у результаті отримати незвичайну страву з оригінальними смаковими і ароматними відтінками, яким захочеться порадувати себе ще не один раз. Так і тут, яскраво-зелений шпинат з його нейтральним смаком і приголомшливим набором корисних речовин прекрасно поєднується з будь-яким іншим компонентом салату, але незвичність йому надає сусідство солодкої соковитої полуниці, злегка солоного сиру фета і цибулі, які приправлені оригінальною малиново-маковою заправкою. Можете навіть не сумніватися, що результат перевершить ваші найсміливіші очікування.

Продукти для рецепту

Полуниця
349.00 - 405.00

Полуниця

за 1 кг

Інгредієнти

Полуниця

200 г

Цибуля

100 г

Сир Сиророб Фета 55%

100 г

Малина

50 г

Мак харчовий

10 г

Волоський горіх

50 г

Бразильський горіх Караван ласощів 180г

50 г

Шпинат пучок 100г

100 г

Етапи приготування

01

Шпинат помити і обдати окропом.

02

Мак замочити в окропі.

03

Полуницю порізати на четвертинки.

04

Цибулю нарізати тонкими кільцями.

05

Волоські і бразильські горіхи не надто дрібно порубати ножем.

06

Фету руками розім'яти на крихти.

07

Приготувати заправку: малину помити, з'єднати з маком, все подрібнити в блендері. Додати сік половини лимона.

08

Змішати всі інгредієнти, додати заправку і подавати до столу!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв