Соус із болгарського перцю - Image

Соус із болгарського перцю

Кількість порцій: 8Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Соуси - це дуже смачне доповнення до основної страви. Вони надають більш соковиту консистенцію страві. Багато які соуси спеціально додають до страв, щоб підвищити апетит у того, хто буде їсти страву, а їх яскравий окрас вигідно відтіняє соус від самої страви. Соус з болгарського перцю буде таким же яскравим, адже сам перець має оранжево-червону колірну гамму. Не кажучи вже про соєвий соус, мед та інші компоненти соусу. Його гоструватий смак буде доречний, якщо подавати соус з рисом, будь-яким м'ясом і навіть рибою. А також ним можна мазати хліб і робити таким чином швидкі бутерброди. Соус вигідний і тим, що зберігати його можна досить довгий час в холодному місці.

Інгредієнти

Солодкий перець

500 г.

Часник

2 зуб

Мед

1 ч. л.

Соєвий соус

2 ст. л.

Оливкова олія

1 ст. л.

Зелень

за смаком

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Етапи приготування

01

Солодкий перець помити, покласти в поліетиленовий пакет, зав'язати і готувати в мікрохвильовій печі або духовці протягом 10-15 хвилин.

02

Залишити його в пакеті до повного охолодження, зняти шкірку і видалити насіння.

03

Скласти всі інгредієнти соусу в блендер і збити блендеров до стану пюре бажаної консистенції. Перекласти соус в банку і зберігати в холодильнику.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Телятина з йогуртом по-турецьки

Телятина з йогуртом по-турецьки

2

25 хв