Закуска з баклажанів і сочевиці - Image

Закуска з баклажанів і сочевиці

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Пропонуємо вашій увазі прекрасну закуску з баклажанів і сочевиці . Її появі на столі дуже зрадіють люди , які дотримуються здорового способу життя. Адже , баклажани - це джерело вітамінів і всіх необхідних організму людини мікроелементів. Вони містять багато клітковини , пектину , білків , калію , кальцію , фосфору , заліза , магнію , натрію , а також ряду вітамінів. Сочевиця - це теж не менш корисний продукт ніж баклажани. Сочевиця містить в собі велику кількість рослинного білка , який легко засвоюється організмом. Сочевиця також містить калій , марганець , бор , кобальт , йод , цинк , фосфор , кальцій , залізо , мідь , молібден , жирні кислоти групи Омега- 6 , Омега- 3 .

Інгредієнти

Баклажани

1 шт.

Сочевиця

200 г

Зелена цибуля

50 г

Вино біле

20 мл

Оливкова олія

30 мл

Сир фета

100 г

Сіль

за смаком

Салат

100 г

Перець

за смаком

Етапи приготування

01

Промийте сочевицю і викладіть в каструлю з великою кількістю води. Доведіть до кипіння, потім варіть до пом'якшення сочевиці. Злийте воду.

02

Баклажан наріжте на скибочки. Змастіть їх оливковою олією з двох сторін і обсмажте з кожного боку.

03

Зелену цибулю дрібно наріжте.

04

Змішайте цибулю і вино з сочевицею. Приправте сіллю і перцем.

05

Викладіть перед подачею на тарілку скибочку баклажана, потім трохи сочевиці, розкришіть сир фета, зверху накрийте ще однією скибочкою баклажана і ще раз повторіть, потім посипте листя салату і подавайте.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Закуска з баклажанів і сочевиці – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua