
Печериці по-венесуельськи
Напевно цим рецептом зараз зацікавилися ті, хто просто жити не може без грибів. А ті, хто до них досить байдужі, не поспішайте йти. Повірте, цей рецепт може зацікавити будь-кого. Адже так швидко і легко приготувати гриби не виходило ще ніколи. Крім того, смажити шампіньйони ви будете з часником. А часник надає їм дуже насичений аромат, він багатий на різні вітаміни. Не кажучи вже про те, що це природний афродизіак. Так що печериці по-венесуельські можна приготувати до романтичної вечері на двох. Хоча і для сімейної трапези ця страва теж підійде. Головне, що ви приготуєте з душею і для своїх рідних дуже корисну страву.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
500 г.
Часник
2 зуб.
Оцет Столовий 9% 1л
80 мл.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
120 мл.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Лавровий лист Kotanyi 4г
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Етапи приготування
01
Печериці помити. Часник очистити і подрібнити за допомогою преса. У сковороду покласти підготовлені гриби і часник, додати оцет, олію, перець, цукор, лавровий лист і сіль.
02
Закрити кришкою і поставити на середній вогонь. З моменту закипання, варити протягом 5 хвилин.
03
Готові грибочки остудити, покласти в банку і поставити в холодильник на 4 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів