
Лососеві котлети
Всіма улюблені рибні котлетки, як правило, готують з філе білої морської риби (у ній менша кількість кісток), такої як хек, камбала, минтай, палтус, тріска. А як Ви дивитеся на те, щоб змінити усталені стереотипи і трошки поекспериментувати? Пропонуємо Вашій увазі дивовижний рецепт лососевих котлет. Так-так, котлетки готуються з делікатесної червоної риби. Прекрасна альтернатива звичайним рибним котлетам. Смачне і поживне м'ясо лососевих має чудовий смак, тому котлетки виходять неймовірно соковитими, м'якими і ароматними. При чому Ви повинні розуміти, що до сімейства лососевих відноситься величезний різновид дуже смачної риби. Експериментуйте на здоров'я.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лосось шматок охолоджений
300 г
Яйце куряче С0 1шт
0,5 шт.
Спеція Перець чорний мелений
2 г
Цибуля
0,5 шт.
Сухарі панірувальні
0,5 ст.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
30 мл
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
У риби видалити шкіру і кістки, порубати в фарш (краще вручну, щоб залишалися шматочки риби). Дрібно нарізану цибулю помістити в жаростійкий контейнер і нагріти в мікрохвильовій печі протягом 2 хвилин при 600 Вт
02
Вручну замісити фарш із зазначених інгредієнтів, сформувати котлети.
03
Нагріти олію в сковороді і обсмажити котлети, до золотистого кольору з обох сторін, після – протушкувати протягом 3-4 хвилин на слабкому вогні в закритій сковороді.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів