Лососеві котлети - Image

Лососеві котлети

Кількість порцій: 2Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Всіма улюблені рибні котлетки, як правило, готують з філе білої морської риби (у ній менша кількість кісток), такої як хек, камбала, минтай, палтус, тріска. А як Ви дивитеся на те, щоб змінити усталені стереотипи і трошки поекспериментувати? Пропонуємо Вашій увазі дивовижний рецепт лососевих котлет. Так-так, котлетки готуються з делікатесної червоної риби. Прекрасна альтернатива звичайним рибним котлетам. Смачне і поживне м'ясо лососевих має чудовий смак, тому котлетки виходять неймовірно соковитими, м'якими і ароматними. При чому Ви повинні розуміти, що до сімейства лососевих відноситься величезний різновид дуже смачної риби. Експериментуйте на здоров'я.

Продукти для рецепту

Лосось шматок охолоджений
699.00

Лосось шматок охолоджений

за 1 кг

Інгредієнти

Лосось шматок охолоджений

300 г

Яйце куряче С0 1шт

0,5 шт.

Спеція Перець чорний мелений

2 г

Цибуля

0,5 шт.

Сухарі панірувальні

0,5 ст.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

30 мл

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

У риби видалити шкіру і кістки, порубати в фарш (краще вручну, щоб залишалися шматочки риби). Дрібно нарізану цибулю помістити в жаростійкий контейнер і нагріти в мікрохвильовій печі протягом 2 хвилин при 600 Вт

02

Вручну замісити фарш із зазначених інгредієнтів, сформувати котлети.

03

Нагріти олію в сковороді і обсмажити котлети, до золотистого кольору з обох сторін, після – протушкувати протягом 3-4 хвилин на слабкому вогні в закритій сковороді.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв