Салат з капустою, яблуком і родзинками - Image

Салат з капустою, яблуком і родзинками

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Легкий у приготуванні, корисний, вітамінний салат. Інгредієнти, що входять до складу цього салату, наділені безліччю корисних властивостей. Немає необхідності говорити про те, наскільки корисна червонокачанна капуста, а тим більше в поєднанні з яблуками та морквою. Неперетравлювана клітковина, грубі волокна капусти в поєднанні з пектином яблук здатні очистити кишечник від токсинів, м'яко вивести з організму отруйні шлаки. Крім того інгредієнти салату є багатим джерелом вітамінів і мікроелементів. Блюдо заправляється олією, що сподобається тим, хто хоче відпочити від салатів з майонезом.

Продукти для рецепту

Капуста червонокачанна
23.70 - 79.00

Капуста червонокачанна

за 1 кг

Інгредієнти

Капуста червонокачанна

200 г.

Родзинки

150 г.

Морква

150 г.

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

200 г.

Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л

за смаком

Етапи приготування

01

Нашаткувати капусту соломкою.

02

Моркву натерти на крупній тертці.

03

У яблука видалити серцевину, нарізати кубиками.

04

Змішати всі інгредієнти. Заправити салат олією.

05

Зверху салат можна прикрасити гарбузовим насінням.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв