
Салат із руколи з холодним стейком і рокфором
Для цього салату не обов'язково використовувати гриль. Можна підсмажити м'ясо на сковороді, стейки попередньо розрізають на 4 частини, щоб швидше приготувалися і не були занадто сухими. Для того щоб листя руколи швидко не розмокнули, соус подають окремо або поливають їм готову страву безпосередньо перед подачею на стіл. Руколла - це дуже соковита і смачна пряність, ідеально підходить до м'яса, запеченого на грилі, також відмінно поєднується з сирами. Але корисна і смачна тільки свіжа зелень рукколи. Приготований салат з додаванням руколи, їсти потрібно відразу, тому що довгий час ця зелень не зберігається.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кетчуп Salvest 530г
1 ст. л.
Гірчиця Руна Французька зерниста 210г
2 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ст. л.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
2 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 мл.
Корм вологий Brit Premium з філе яловичини для дорослих котів 85г
500 г.
Рукола 50г
2 пучка
Сир Cantorel Рокфор овечий 52%
125 г.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
0,5 ч. л.
Етапи приготування
01
Для приготування соусу, змішати в мисці кетчуп, гірчицю, цукор, подрібнений часник, лимонний сік, оцет, олію, сіль і перець. Все ретельно перемішати.
02
Розрізати навпіл два великих стейка, натерти сіллю і перцем. Змастити деко олією, викласти м'ясо, відправити в духовку на кілька хвилин, перевертаючи періодично.
03
Витягнути м'ясо, викласти його на листя руколи на тарілці, залити соусом, посипати зверху сиром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів