
Салат із червонокачанної капусти з яблуками і горіхами
Смачний, легкий і освіжаючий салат. Червонокачанна капуста багата вітамінами, а в поєднанні з яблуком і горіхами виходить ситне і корисне блюдо. Червонокачанна капуста більш корисна, ніж білокачанна. У ній набагато більше вітаміну С, легкозасвоюваного білка, корисного цукру, крохмалю, більше мінеральних мікроелементів: кальцію, натрію, заліза, калію. Фіолетові листя червонокачанної капусти трохи жорсткіші, щоб їх пом'якшити, капусту нарізають, трохи присипають сіллю і тиснуть руками. Такий салат можна подавати до вареної курки або нежирної свинини.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста червонокачанна
300 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
50 г.
Волоський горіх
50 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
100 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 мл.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
1 ст. л.
Петрушка 70г
1 пучок
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Капусту тонко нашаткувати і посолити, цибулю нарізати тонкими півкільцями, очищені яблука - соломкою. Горіхи і петрушку дрібно посікти.
02
Капусту, цибулю, яблука і горіхи змішати.
03
Для соусу гірчицю розтерти з олією, додати петрушку.
04
Додати сіль, цукор, перець і заправити салат. Все ретельно перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів