Салат із печеним часником - Image

Салат із печеним часником

Кількість порцій: 2Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Відмінний ситний салат. Печений часник надає йому неповторну пікантну нотку. Для запікання часнику краще брати терпке сухе вино. Замість цукру в тій же пропорції можна додати мед. Молодий часник, запечений в червоному вині, можна їсти і як самостійне блюдо. Салат з печеним часником - це розкішний гарнір для смаженої або запеченої баранини, свинини або птиці. Огірки для салату краще брати малосольні. Підготовлені інгредієнти ретельно перемішують, щоб картопля увібрала весь соус. Цей салат добре вживати в холодну пору року. Подають його на стіл порційно або у великому салатнику

Продукти для рецепту

Картопля фасована
55.20

Картопля фасована

за 1 кг

Інгредієнти

Картопля фасована

3 шт.

Паприка Kotanyi червоний солодкий перець 35г

1 шт.

Огірки солені

1 шт.

Часник

1 головка

Вино J.Hofstatter Schiava червоне сухе 0,75л

50 мл.

Волоський горіх

2 ст. л.

Цукор Ваш Цукор 10кг

1 ст. л.

Цибуля зелена Auchan пучок 75г

0,5 пучка

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

1 ч. л.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

2 ст. л.

Етапи приготування

01

Картоплю помити щіткою і варити в киплячій підсоленій воді 15 хвилин.

02

Духовку попередньо розігріти до 180°C. Часник очистити від верхнього лушпиння, укласти в формочку, засипати цукром і залити вином. Запекти в духовці 15 хвилин.

03

Порізати перець і огірок кубиками. Картоплю очистити, остудити і також порізати.

04

Викласти все в салатник, додати квасолю без рідини. Часник остудити, очистити і залишити часточками. Листя салату порвати. Все додати в салат.

05

Для заправки змішати в блендері горіхи із зеленню, додати сіль, перець, лимонний сік і оливкову олію. Залити заправкою салат і перемішати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв