Салат з гранатом - Image

Салат з гранатом

Кількість порцій: 6Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Вишуканий, ситний і надзвичайно смачний салатик, який займе головне місце на Вашому святковому столі, а також здивує гостей божественними смаковими відтінками. Дорогоцінні зернятка граната, що покривають салат зверху, роблять його дуже ефектним і оригінальним. Ця яскрава і багата вітамінами кисло-солодка ягода додасть салату пікантні смакові нотки і відмінно гармонує з ніжним курячим філе, яйцями і вареними овочами. І наостанок невеликий секрет як швидко очистити гранат: необхідно занурити дві половинки плоду в крижану воду. По-перше, Ви не забруднитеся важко виведеним гранатовим соком. По-друге, в холодній воді зернятка легко витягуються зі шкірки і залишаться цілісними.

Інгредієнти

Курка

200 г.

Картопля

200 г.

Буряк

300 г.

Яйце куряче

3 шт.

Гранати

300 г.

Майонез

100 г.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Буряк і картоплю відварити до готовності. Потім злити воду, охолодити, очистити, нарізати кубиками. Курку відварити в підсоленій воді, охолодити і нарізати. Яйця зварити «в круту» і нарізати кубиками.

02

У форму або салатницю викласти птицю, потім картоплю, яйця і буряк. Кожен шар солити і змащувати майонезом. Зверху прикрасити салат зернами граната.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат з гранатом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua