
Салат з гранатом, яблуком і квасолею
Рубінові зернятка граната – дивовижні ягоди. Багаті вітамінами і мікроелементами, вони володіють пікантним кисленьким смаком. Тому гранат є частим «гостем» в самих різних салатах і використовується, як правило, в якості ефектної прикраси. Пропонований салат – не виняток. Вхідний до складу гранат робить страву по-справжньому святковою і яскравою. До того ж він відмінно поєднується з кислими яблуками та квасолею. Рекомендуємо використовувати червоний сорт квасолі. Не дивлячись на свою поживність, цей бобовий продукт рекомендується вживати з метою зниження ваги. Легкий і ситний, смачний і швидкий, вишуканий і пікантний – список незаперечних переваг цього салату можна продовжувати вічно.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гранат еліт
300 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
160 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
10 мл.
Квасоля Верес Ніжна 400г
160 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Гранат розібрати на зерна. Салат помити і просушити. Нарвати салат руками. Яблука помити, видалити серцевини і нарізати шматочками.
02
З квасолі злити рідину. Змішати всі інгредієнти, посолити, заправити оливковою олією, бальзамічним оцтом і перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів