
Салат з курки з м'ятою
У салатах поєднання курки і м'яти зустрічається досить не часто. А даремно, адже таке поєднання надає салату цікавий, незвичайний смак. М'яту в даному випадку краще нарізати не занадто дрібно (кожен листочок порвати на кілька шматочків) і обшпарити перед додаванням в салат окропом. Заправка з меду, гірчиці та оливкової олії, яка входить в салат, прекрасно підходить до курки. Що стосується курки, то її можна додавати не тільки відварну, а й підсмажену або запечену. Особливо смачно буде, якщо куряче філе попередньо замаринувати в заправці, а потім обсмажити. Тоді вийде на курці смачна скоринка. У такому випадку салат можна заправити просто невеликою кількістю оливкової олії.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Авокадо 500г
1 шт.
Філе куряче
450 г.
М'ята 50г
50 г.
Гірчиця Deroni Діжонська 200г
10 г.
Мед Літній Мед 750г
10 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Авокадо помити, очистити, видалити кісточку і нарізати м'якоть кубиками. М'яту помити, просушити і подрібнити.
02
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
03
З'єднати гірчицю з оливковою олією і медом. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів