
Салат із селерою і фруктами
Прекрасний дієтичний салат з розряду таких, який «можна їсти скільки завгодно». Ще одним плюсом в даному випадку є те, що він підійде для вживання під час посту. Якщо хочете додати ситості салату, а також збагатити білками, то хорошим варіантом буде додати нарізане скибочками відварене або приготоване на грилі куряче філе (тоді з інгредієнтів краще прибрати ківі, оскільки поєднання не всім може бути за смаком). А якщо хочете додати і корисні жири, то використовуйте авокадо (не забудьте збризнути її лимонним соком після нарізування) або обсмажений до золотистого кольору кунжут. До речі, кунжут додасть салату більш багатий смак і пікантність.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста Пекінська
200 г.
Салат Vita Verde Яскравий 120г
200 г.
Ківі Flora Голд, 2шт
200 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
200 г.
Селера стебло
200 г.
Лимон
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Етапи приготування
01
Капусту помити, зняти верхні листки, дрібно нашаткувати. Посипати сіллю капусту і залишити на 5 хвилин.
02
Яблука помити і нарізати кубиками або скибочками. Ківі очистити і нарізати скибочками або часточками.
03
Селеру помити і нарізати шматочками. Салат помити, просушити, нарвати руками. З лимона вичавити сік і змішати його з оливковою олією.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів