
Cалат поліський
Гості будуть у захваті, рідні – приємно здивовані. Це неодмінно станеться, якщо приготуєте і подасте до столу салат поліський – один з найколоритніших страв української національної кухні. Характерною особливістю цього дивного салату є гармонійна комбінація м'яса і ароматного сиру. Існують вдалі версії поліського салату, які користуються не меншою популярністю, з ковбасою, шинкою, копченостями. Пропонуємо не відмовляти собі в задоволенні і з'єднати обидва варіанти воєдино. У ньому присутнє і куряче філе, і ковбаска. Смачно, ситно, вишукано. Якщо викладете салат шарами в скляній салатниці – перед Вами ефектний варіант святкового варіанту поліського салату.
Інгредієнти
Ковбаса
100 г.
Філе куряче
100 г.
Огірки
100 г.
Яйце куряче
3 шт.
Сир
120 г.
Майонез
30 г.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Яйця відварити, охолодити, очистити. Окремо натерти на тертці білки і жовтки.
02
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
03
Сир натерти на крупній тертці. Огірки помити і нарізати кубиками або соломкою.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів