Гарбузові мафіни з фундуком - Image

Гарбузові мафіни з фундуком

Кількість порцій: 3Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Чи знаєте ви, чим у світі так популярні мафіни? Відповідь дуже проста. По-перше, вони досить прості у приготуванні, по-друге швидкість приготування і випікання, і по-третє, різноманітність добавок і начинок для них. Мафіни можуть готуватися з додаванням майже будь-яких фруктів, солодощів, горіхів і навіть овочів. Прекрасний варіант добавки – гарбуз. Гарбузові мафіни виходять смачними, ароматними, пишними і сонячно-помаранчевими. Така випічка дуже добре підійде на сніданок. Фундук, звісно, можна замінити будь-якими іншими горіхами. Кекси можна подавати з медом або джемом на ваш смак, а можна прикрасити кремом.

Продукти для рецепту

Борошно пшеничне вищий гатунок
17.40

Борошно пшеничне вищий гатунок

за 1 кг

Інгредієнти

Борошно пшеничне вищий гатунок

120 г.

Розпушувач тіста Добрик 15г

5 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

75 г.

Гарбуз Хоккайдо

100 г.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

30 мл.

Сметана ХМЗ 20%

30 г.

Фундук

30 г.

Яйце куряче С0 1шт

1 шт.

Етапи приготування

01

У мисці змішати сметану, рослинну олію і яйце. В окрему миску просіяти борошно з розпушувачем, додати цукор і перемішати. По трохи додати сметанним суміш в борошняну, відразу ж перемішуючи.

02

Гарбуз помити, очистити від шкірки, нарізати шматочками і натерти на тертці. Горіхи подрібнити в блендері (але не до стану борошна). Додати гарбуз і горіхи в тісто. Добре все перемішати.

03

Духовку розігріти до 180°C. Викласти тісто у формочки. Поставити деко з формочками в духовку і випікати близько 25-30 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Чорнослив у шоколаді

Чорнослив у шоколаді

9

30 хв