Пряна буженина, запечена в духовці - Image

Пряна буженина, запечена в духовці

Кількість порцій: 6Час приготування: 4 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Готувати їсти потрібно завжди, навіть якщо немає часу, особливо тим у кого сім'я і де є діти. На допомогу тоді приходить перевірений рецепт і хороший шматок м'яса. Саме такий рецепт ми вам і представляємо сьогодні. Часу на своє приготування пряна буженина займе від сили десять хвилин. Все що від вас буде потрібно це натерти моркву і маринадом обтерти м'ясо - все. Всі інші три години свою справу за вас буде робити духовка. Ви ж спокійно можете займатися своїми справами. Таку буженину можна вживати як самостійну страву, поливши, наприклад, її журавлинним або яким-небудь фруктовим соусом. На другий день, буженину можна вживати як закуску або ж давати дітям у школу на бутерброди.

Інгредієнти

Філе яловиче

1 кг.

Часник

3 шт.

Перець чорний мелений

0,5 ч. л.

Сіль

0,5 ст. л.

Морква

2 шт.

Лавровий лист (порошок)

1 ч. л.

Етапи приготування

01

Натерти моркву на дрібній тертці, викласти в миску, додати сіль, перець, подрібнений часник і лавровий лист, перемішати до однорідної консистенції.

02

Вздовж всієї поверхні м'яса зробити проколи ножем, натерти яловичину отриманою морквяною сумішшю, заштовхуючи її в проколи.

03

Духовку розігріти до 180°C, м'ясо зі спеціями покласти в кулінарний рукав, при цьому залишити невеликий отвір для повітря. Випікати 3-3,5 години. Подавати холодним.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Пряна буженина, запечена в духовці – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua