Картопляний суп із шинкою - Image

Картопляний суп із шинкою

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Як відомо, страви, в першу чергу, повинні нести користь нашому організму, бути не надто калорійними і при цьому заряджати енергією на весь день. Не забуваємо також і про естетичну сторону трапези - всім хочеться, щоб страви були і дуже смачними. Все це можна знайти в картопляному супі із шинкою. У ньому зібралася велика кількість продуктів, які просто необхідні для здоров'я. Наприклад, кольорова капуста. Цінують її за дієтичні якості, але при цьому вона дуже живильна, саме тому її і додають в різні бульйони і супи. Болгарський перець дуже соковитий, він містить більше всіх овочів вітаміну С, що важливо. Що стосується шинки, то вона потрібна в цьому супі як замінник звичайного м'яса, щоб страва була більш ситною.

Продукти для рецепту

Картопля фасована
55.20

Картопля фасована

за 1 кг

Інгредієнти

Картопля фасована

200 г.

Шинка Argal Йорк Сендвіч

180 г.

Перець зелений фасований

2 шт.

Капуста цвітна

180 г.

Бульйон курячий Food Studio 500мл

380 мл.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

200 мл.

Сир Mlekpol Моцарелла тертий 150г

100 г.

Часник

2 зубчика

Цибуля зелена Auchan пучок 75г

1 пучок

Масло вершкове домашнє

2 ст. л.

Олія соняшникова салатна 500мл

за смаком

Крохмаль Dr.Oetker 1кг

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Цвітну капусту відварити в каструлі до м'якого стану.

02

Зняти капусту з вогню і дати їй охолонути. Після чого покласти її в чашку для блендера і збити до однорідного пюре.

03

Шинку нарізати невеликими шматочками й обсмажити її на розігрітій на соняшниковій олії в сковороді.

04

Перець нарізати кубиками, а часник невеликими пластинками і обсмажити їх на невеликому вогні у сотейнику.

05

Потім у сотейник налити бульйон і додати картоплю, нарізану на шматочки. Після чого довести його до кипіння, а потім зменшити вогонь і таким чином готувати 10-15 хвилин.

06

В окремій мисці змішати вершки і крохмал. Далі додати їх до бульйону і проварити деякий час до загустіння бульйону.

07

Цибулю нарізати і додати в суп. Також додати пюре цвітної капусти, підсмажену шинку і вершкове масло.

08

Суп посолити і поперчити за смаком і варити на середньому вогні ще близько 5-7 хвилин.

09

Подавати готовий суп потрібно з тертим сиром.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв