Ікра щуки - Image

Ікра щуки

Кількість порцій: 2Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

З ікри щуки можна приготувати чимало страв. Її додають у всілякі салати, її їдять просто солону, з неї готують смачні закуски. Мало того, ікра щуки дуже корисна. Вона містить: фосфор, йод, залізо, поліненасичені жирні кислоти та інші корисні речовини, необхідні нашому організму, щоб він нормально функціонував. Вона корисна для тих, у кого проблеми з тиском і тих, хто хоче підвищити рівень гемоглобіну, ікра запобігає передчасному старінню організму. Вона підвищує загальний життєвий тонус. Ікра щуки є природним афродизіаком і додає сили на «любовному фронті». Тому приготуйте сьогодні собі і своєму коханому на вечерю ікру щуки.

Інгредієнти

Ікра щуки

250 г.

Цибуля

0,25 шт.

Лимон

за смаком

Майонез

1 ст.л.

Вершки

1 ст.л.

Окріп

за смаком

Багет французький

1 шт.

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 180ᵒC. Багет нарізати тонкими скибочками, так. щоб він не розкришився. Скибочки викласти на деко, перед цим постелити на нього пекарський папір, поставити в духовку на десять хвилин. Хліб повинен підсохнути і стати схожим на чіпси. Вийняти його та дати йому охолонути.

02

Цибулю натерти на крупній тертці. З отриманої маси віджати сік.

03

Потім потрібно перемішати ікру з майонезом і вершками, додати цибулю і подавати з хлібними чіпсами, все це прикрасити частинкою лимона та окропу.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Ікра щуки – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua