
Пиріг з сирною начинкою
Можете бути впевнені, що мало хто зможе відмовити собі в задоволенні з'їсти шматочок пирога, в якому між двома шарами бісквіту з шоколадних крихт знаходиться ніжний шар сирного крему. А якщо туди ще й покласти шматочки фруктів (наприклад, бананів або вишні), то тим більше. Він так і тягне до себе, ароматом і привабливим зовнішнім виглядом. Для ще більшої привабливості такий пиріг можна прикрасити смужками топленого білого або молочного шоколаду (зробити різноманітні візерунки або просто «намалювати» смужки). Також посипати зверху можна кокосовою стружкою (щоб зберегти гармонію кольорів), дрібно нарізаними горіхами (або, якщо ви вибрали мигдаль, то мигдальними пластівцями).
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
400 г.
Масло вершкове домашнє
250 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
350 г.
Сир кисломолочний Auchan нежирний 0% 350г
500 г.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
30 г.
Ванілін Pripravka 2г
10 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Сметана ХМЗ 20%
100 г.
Етапи приготування
01
Сир протерти через сито. Яйця трохи збити з цукром (половиною) і ваніллю, а потім додати до сиру. Додати в цю суміш сметану і довести до однорідної консистенції.
02
Борошно з маслом (замороженим), цукром і какао подрібнити в блендері до стану крихти. Духовку розігріти до 180°C.
03
Половину крихт викласти у форму. Зверху викласти рівномірним шаром начинку, а на неї знову крихти. Поставити пиріг в духовку і випікати близько 45-50 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів