Печиво "Апельсинова ніжність" - Image

Печиво "Апельсинова ніжність"

Кількість порцій: 24Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Печиво «Апельсинова ніжність» не дарма так називається. Ця випічка здатна завести вас в самий центр цитрусового раю. Смак печива нагадує про промені сонечка, які ніжно бігають по вашому обличчю, забираються у волосся, дарують усмішку, відчуття вічного літа і юності. Особливо добре воно буде радувати вас в холодну погоду, коли за вікном похмуро. Ця випічка дуже м'яка і ніжна, немов цукрова вата, вона тане в роті. Також печиво дарує вашому організму не тільки неземну радість, а й хорошу порцію вітаміну С. Тільки сам ніжний цитрусовий аромат буде вабити вас до тарілки ще і ще. Приємного апетиту!

Інгредієнти

Мука

2 ст.

Масло вершкове

50 г.

Яйце

1 шт.

Сметана

3 ст. л.

Олія рослинна

3 ст. л.

Цукор

в тісто - 80 г. / в начинку - 150 г.

Сода

0,5 ч. л.

Сіль

щіпка

Апельсин

1 шт.

Крохмаль

1 ст. л.

Етапи приготування

01

Вершкове масло або маргарин розтерти з цукром. Потім додати всі інгредієнти (борошно в останню чергу) і замісити тісто.

02

Скачати тісто в кулю і відправити в холодильник на 30 хвилин.

03

У цей час підготувати начинку. Апельсин розрізати на шматочки і витягнути кісточки.

04

Потім збити в блендері разом з цукром і крохмалем.

05

Готове тісто розрізати на 2 рівні частини.

06

Тонко розкачати прямокутники.

07

Зверху викласти начинку. Розрівняти.

08

Тепер тісто звернути в рулет. Покласти швом вниз.

09

Рулет розрізати і викласти печиво на деко, застелений пергаментним папером. Те ж саме робити з другою частиною тіста.

10

Випікати в розігрітій духовці до 180°C градусів 15 хвилин. Дати печиву охолонути і посипати через сито цукровою пудрою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Печиво "Апельсинова ніжність" – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua