Цибульно-картопляний салат - Image

Цибульно-картопляний салат

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Такі салати іноді навіть можна віднести до розряду закусок або легких гарнірів. Тому що основні інгредієнти тут тільки цибуля і картопля. Зате салат буде дуже доречний, коли не хочеться довго возитися на кухні або коли в холодильнику виявилося порожньо. У такому випадку це буде і швидко, і досить ситно - все таки картопля. Лимонний сік зробить картоплю не таким сухою, а всю страву більш м'якою. Якщо ви не полюбляєте майонез, тоді його легко можна замінити сметаною - це навіть корисніше. А взагалі салат краще посипати зверху зеленню або, наприклад, шматочками помідорів, щоб додати йому виразності.

Інгредієнти

Картопля

600 г.

Цибуля ріпчаста

150 г.

Оцет

60 г.

Цукор

10 г.

Лимон

1 шт.

Майонез

70 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками або скибочками. Полити оцтом і посипати цукром.

02

Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Змішати в мисці картоплю з цибулею. За смаком додати сіль і перець. З лимона вичавити сік, додати до овочів. Перемішати салат з майонезом і подавати (перед подачею краще протягом 30-45 хвилин охолодити в холодильнику).

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Цибульно-картопляний салат – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua