Нормандський хліб - Image

Нормандський хліб

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 год 10 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Ви любите домашній теплий і смачний хліб, який буквально віддає м'яким смаком і теплом? І ви, напевно, любите ж і самі його і робити. Якщо хочеться різноманітності навіть у такій повсякденній страві, як хліб, тоді швидше пробуйте зробити нормандський хліб за нашим рецептом. Як відомо, Нормандія - це історична частина у Франції. Тому і хліб нормандці робили легкий і м'який - як все французьке. Але проте він дуже смачний. Не дарма ж він популярний навіть у наш час. Ще більшу легкість надає хлібу сир, який плавиться і стає дуже ніжним, і ця ніжність передається на всю страву. Його можна їсти навіть просто так чи з чаєм.

Продукти для рецепту

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
64.90 - 79.00

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

950 г

Інгредієнти

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

400 мл.

Розпушувач тіста Добрик 15г

1 ч. л.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

4 шт.

Масло вершкове домашнє

170 г.

Спеція Перець чорний мелений

1/8 ч. л.

Борошно 7 1кг

300 г.

Сіль Єгипет

щіпка

Етапи приготування

01

Борошно просіяти разом з розпушувачем тіста.

02

Сир нарізати кубиками розміром 1 см.

03

Вершкове масло (160 г.) розтопити (не доводячи до кипіння).

04

Збити міксером яйця з сіллю і перцем. Додати розтоплене масло і молоко. Всипати просіяне борошно і добре перемішати до повної однорідності. Додати нарізаний сир і ще раз швидко перемішати.

05

Форму (бажано прямокутну) змастити вершковим маслом і викласти в неї тісто, лопаткою розрівняти поверхню.

06

Поставити в розігріту до 180°С духовку на 50 хв. Вийняти з духовки, накрити сухим рушником і дати постояти 5 хв. Потім вийняти з форми. Подавати теплим або повністю остиглим.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв