Мармелад із червоної цибулі - Image

Мармелад із червоної цибулі

Кількість порцій: 4Час приготування: 4 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Представляємо вашій увазі рецепт дуже цікавого мармеладу. Такий мармелад дуже добре поєднується з м'ясними стравами, наприклад, з печінкою або з дичиною. Також він служить дуже хорошою намазкою на тостовий хліб. Мармелад відмінно поєднується з усіма видами сирів. Мармелад з червоної цибулі ідеальний для здорового харчування, тому що він неймовірно корисний. Червона цибуля також рекомендована для лікувального харчування при захворюваннях нирок. Вона добре очищує кишечник від хвороботворних мікроорганізмів. А міжнародний союз дієтологів визнав омолоджуючі властивості червоної цибулі. Мармелад зберігається дуже добре в скляній банці в холодильнику до 1-1,5 місяців.

Інгредієнти

Часник

4 шт.

Цибуля червона

2 кг.

Масло вершкове

120 г.

Цукор

150 г.

Вино червоне

750 мл.

Оцет винний

350 мл.

Віскі

200 мл.

Олія оливкова

4 ст. л.

Кориця

1 шт.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Банки з кришками простерилізувати. Цибулю очистити, розрізати навпіл, тонко нарізати. Часник очистити, подрібнити.

02

Розігріти сковороду на сильному вогні, влити олію, додати цибулю і часник. Перемішати.

03

Зменшити вогонь, додати цукор, сіль і перець. Додати 2 ст. л. води. Тушкувати цибулю 40-50 хвилин, в сковороді без кришки.

04

Додати оцет, вино і віскі, тушкувати 25-30 хвилин, постійно змішувати. Додати прянощі.

05

Готовий мармелад розлити по банках, остудити, поставити в холодильник.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв