Манго в імбирно-м'ятному сиропі - Image

Манго в імбирно-м'ятному сиропі

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Вашій увазі оригінальний варіант десерту родом з далекого В'єтнаму, який не тільки здивує Ваших гостей, а й уб'є їх наповал. А все тому, що в ньому настільки незвичайне на перший погляд, проте гармонійне і вдале поєднання екзотичного манго і ароматного солодкого сиропу з пекучого імбиру і освіжаючої м'яти. «Азіатське яблуко» (так називають тропічний плід індійського манго) має ніжну волокнисту структуру і солодкий смак, що ідеально підходить для його витримки в імбирно-м'ятному сиропі. Прикрасьте готовий десерт залишившимися гілочками свіжої м'яти. Простий в приготуванні, яскравий десерт не залишиться непоміченим на Вашому святковому солодкому столі.

Продукти для рецепту

Вода негазована Аквуля 2л
11.50 - 25.50

Вода негазована Аквуля 2л

2 л

Інгредієнти

Вода негазована Аквуля 2л

200 мл.

Цукор Ваш Цукор 10кг

60 г.

М'ята свіжа пучок 50г

40 г.

Манго велике, шт

400 г.

Етапи приготування

01

Імбир помити і нарізати пластинками. У невелику каструлю вилити воду, додати цукор і імбир. Варити суміш на вогні близько 7 хвилин. М'яту помити, додати в сироп, вимкнути вогонь і залишити на 5 хвилин.

02

Процідити сироп через сито. Манго помити, очистити і нарізати часточками. Викласти фрукти в креманки, залити сиропом і поставити в холодильник. Залишити охолоджуватися на 45 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв