Лимонний пудинг - Image

Лимонний пудинг

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Ідея готувати пудинг виникла у кмітливих і економних британських господинь, які намагалися з користю використовувати продукти, що залишилися, і недоїдені страви. Так, скріплюючи крихти і нарізані шматочки збитим яйцем або жиром і випікаючи отриману кашоподібну суміш, з'явився на світ цей ніжний, повітряний десерт. З тих пір пудинг став користуватися популярністю далеко за межами однієї країни. Англійський пудинг за класичною рецептурою готують на водяній бані з борошна, яєць, молока і цукру та подають в охолодженому вигляді до столу на різдвяні свята. Не обходиться і без різноманітних начинок. Сьогодні пропонуємо Вам спекти сонячний лимонний пудинг. Ви ж любите легкий цитрусовий аромат свіжої випічки?

Продукти для рецепту

Лимон
81.80 - 149.00

Лимон

за 1 кг

Інгредієнти

Лимон

100 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

100 г.

Яйце куряче С0 1шт

4 шт.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

200 мл.

Борошно пшеничне вищий гатунок

100 г.

Цукор ванільний Auchan 8г

20 г.

Кориця Еко мелена 20г

5 г.

Горіх мускатний Auchan мелений 55г

5 г.

Масло вершкове домашнє

50 г.

Етапи приготування

01

Лимон помити. Цедру натерти на дрібній тертці. Сік вичавити і процідити. Змішати цедру з частиною цукру і шматочком масла.

02

Яйця збити в пишну масу і додати просіяне борошно, молоко, сік лимона, ванільний цукор, корицю, мускатний горіх. Довести тісто до однорідної консистенції.

03

Духовку розігріти до 180°C. Формочки змастити вершковим маслом і вилити в них тісто. Поставити в духовку і випікати пудинг близько 25 хвилин. Подавати, змастивши зверху лимонно-цукровою сумішшю.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв