
Курка з моцарелою
Курка з моцарелою - це страва, яка відмінно підійде на будь-який святковий стіл і стане його гідною прикрасою. Блюдо зовсім не складне, але дуже красиве і ефектне. Варіант запікання курочки під сиром з помідорами і грибами - це дуже смачно і ситно. Моцарела додає м'ясу курки приємні вершкові відтінки, а гриби роблять м'ясо більш ароматним. М'ясо курки виходить соковите і ніжне, а запечений сир - просто краса. Подавати страву до столу можна з будь-яким гарніром на ваш вибір.
Інгредієнти
Грудинка куряча
6 шт.
Гриби свіжі
250 г.
Спеції
за смаком
Сир пармезан
90 г.
Сир моцарела
150 г.
Помідори
2 шт.
Етапи приготування
01
Грудки обсмажити на сковороді по 2-3 хвилини з обох сторін, перекласти в вогнетривку ємність.
02
Обсмажити попередньо нарізані гриби в олії протягом 5 хвилин, додати до грибів помідори, смажити 5-7 хвилин.
03
Викласти суміш з помідорів і грибів на курку, зверху присипати спеціями і тертим пармезаном, потім викласти моцарелу.
04
Поставити в розігріту духовку, випікати поки сир не почне плавитися.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів