Кукурудзяно-лимонне печиво - Image

Кукурудзяно-лимонне печиво

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Cніданок

Давайте приготуємо неймовірно смачні кондитерські ласощі "Кукурудзяно-лимонне печиво". Користь такого печива безцінна, оскільки одним з інгредієнтів, який входить до складу цього рецепту, є популярний дієтичний продукт - кукурудзяна крупа. Вона має багато корисних і цілющих якостей. Мука з цієї крупи високо ціниться пекарями, а завдяки своїм поживним властивостям вона отримала поширення в дієтології. Поліпшить смак цієї випічки не менш корисний цитрусовий плід - лимон. Тепер, важливо правильно приготувати цю солодку страву. Використовуйте наш рецепт, і не пошкодуєте, що обрали саме його!

Продукти для рецепту

Масло вершкове домашнє
605.00

Масло вершкове домашнє

за 1 кг

Інгредієнти

Масло вершкове домашнє

100 г.

Борошно 7 1кг

150 г.

Лимон

2 шт.

Цукор Ваш Цукор 10кг

100 г.

Крупа кукурудзяна

3 ст. л.

Ванілін Pripravka 2г

0,5 ч. л.

Розпушувач тіста Добрик 15г

1,5 ч. л.

Сіль Єгипет

щіпка

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1 шт.

Етапи приготування

01

У кофемолці подрібнити кукурудзяну крупу.

02

Розм'якшене масло перетерти з цукром, додати яйце, ваніль, і продовжувати збивати до повного розчинення цукру.

03

В отриману суміш підсипати цедру лимона. (знімати цедру краще за допомогою дрібної терки). Збити ще раз.

04

В окремій мисці змішати борошно, подрібнену кукурудзяну крупу, розпушувач і сіль.

05

Обидві маси з'єднати і перемішувати, до отримання однорідності.

06

З отриманого тіста сформувати руками кульки, викласти на деко і трохи приплюснути. Печиво вийде у вигляді коржиків.

07

Розігріти духовку до 180°C градусів. Поставити випікати на 20 мин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв