
Корейка по-німецьки
Корейка по-німецьки - страва традиційної німецької кухні. Даний рецепт дуже простий і легкий. У результаті виходить апетитний шматок запеченого м'яса з чудовим ароматом і прекрасним смаком. Соус, що залишився після приготування страви, можна процідити і полити їм вже готове м'ясо. У гарячому вигляді це блюдо зазвичай подається на друге з гарніром. На гарнір може підійти рис, салат, картопляне пюре, або локшина. У холодному ж вигляді корейку можна порізати на тонкі шматочки і використовувати для бутербродів або ж просто подати на стіл в якості м'ясної нарізки. Чудово поєднується з корейкою салат з огірків і зелений салат.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Корейка свиняча без кістки
520 г.
Шашлик свинячий Глобино Жар&Co Summer Grill охолоджений
30 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
30 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
20 г.
Сметана ХМЗ 20%
80 мл.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо натерти сіллю і перцем, обсмажити на сковороді в жирі, ретельно з усіх боків.
02
Витягнути зі сковороди м'ясо, перекласти на тарілку, обсмажити на сковороді нарізану кільцями цибулю, додати попередньо обсмажене борошно, влити сметану і молоко, ретельно проварити.
03
Повернути на сковороду до соусу корейку, прибрати сковороду в духовку, випікати до повної готовності м'яса.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів