
Кефірні оладки з яблуками
Всі добре знають оладки. Всі їх люблять , особливо діти . Оладки поширені в усьому світі. Тільки готують їх по- різному і по- різному називають . Але в слов'янській кухні ці смажені коржики з рідкого тіста , замішаного на воді або молоці називають оладками , які оспівані в російській народній творчости . Сьогодні ми вам запропонуємо приготувати оладки на кефірі та соді. Ці інгредієнти додадуть особливої пишності нашим оладки . Їх буде набагато смачніше їсти. Оладки з яблуками потрібно подавати з медом або варенням , обов'язково приставивши до них сметану. Не сумнівайтеся , це класичне слов'янське блюдо дуже порадує вас і ваших рідних.
Інгредієнти
Кефір
500 мл.
Цукор
100 г.
Яйце куряче
2 шт.
Сода
3 г.
Борошно пшеничне
400 г.
Яблука
300 г.
Етапи приготування
01
Яйця трохи збити з цукром. Змішати їх з кефіром.
02
Борошно з содою просіяти і додати до кефірної маси. Яблука помити і натерти на крупній тертці. Зайвий сік віджати.
03
Довести тісто до однорідної консистенції. Викладати тісто ложкою на розігріту сковороду і смажити по 1 хвилині з кожної сторони.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів