Гаряче шоколадне суфле - Image

Гаряче шоколадне суфле

Кількість порцій: 2Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Суфле до нас завітало з Франції, де його дуже люблять , і де воно користується гарною популярністю. Десерт виходить досить таки ситним завдяки шоколаду, що ви можете навіть подавати його як основну страву. Будь-яке суфле має два головні компоненти. Це суміш сметанної консистенції і добре збиті білки. Перший надає особливого смаку, а другий - легкість десерту. Але два цих компонента - це занадто просто і банально. Тому пропонуємо вам зробити гаряче шоколадне суфле. Хто ж не любить шоколад, а особливо якщо він у такому легкому і смачному десерті? Ви можете далі урізноманітнити десерт, додаючи до нього нові й інші наповнювачі на ваш смак.

Інгредієнти

Цукор

70 г.

Шоколад темний

140 г.

Яйце куряче

6 шт.

Етапи приготування

01

Білки відокремити від жовтків. Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані. Додати в нього, відразу ж перемішуючи, 3 жовтки. Духовку розігріти до 190°C.

02

Білки з цукром збити в пишну стійку піну. Поступово ввести білки в шоколадну масу. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати суфле близько 25 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Гаряче шоколадне суфле – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua