
Салат з оселедця з овочами та яблуком
Легендарний «оселедець під шубою» не єдиний, на щастя, варіант вдалого використання цієї смачної рибки. Не дивлячись на те, що оселедець – досить-таки специфічний морський продукт, він відмінно відчуває себе в компанії будь-яких овочів. Тому рецептів з його участю величезна безліч. Зверніть увагу на пропонований салатик. Його пікантність полягає в неординарному союзі ситного оселедця і кисло-солодких яблучок. Не поєднувана на перший погляд комбінація є дуже гармонійною і служить наочним прикладом того, як зі звичайних продуктів може вийти не стільки буденна, скільки оригінальна страва. Ситний і поживний, легкий і свіжий салатик одночасно, який урізноманітнить Ваше сімейне меню.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Оселедець Banga копчене філе в олії 170г
300 г.
Огірки солоні
150 г.
Буряк
200 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г.
Яблуко Джонапринц 70+
120 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 мл.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Оселедець (філе) нарізати скибочками. Огірки нарізати кубиками або скибочками.
02
Буряк відварити, охолодити, очистити і нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.
03
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, перець і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів