Салат з зеленої квасолі з маслинами - Image

Салат з зеленої квасолі з маслинами

Кількість порцій: 2Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Ситний, корисний і смачний. Такий салат можна брати з собою на роботу в офіс як обід, він може бути відмінною закускою на пікніку на природі, або навіть стати вечерею для всієї родини. Такий салат швидко і легко готується. Але разом з цим його не соромно поставити на святковий стіл. Особливістю квасолі є те, що вона не вбирає в себе шкідливі речовини, а значить вона насичена тільки корисними вітамінами: вітамін С, провітамін А, вітамін Е, мінерали та клітковину. Складно перелічити всі корисні властивості квасолі - набір стількох вітамінів в одному продукті говорить сам за себе.

Інгредієнти

Квасоля зелена

400 г

Помідори чері

200 г

Яйця

2 шт.

Маслини

100 г

Оливкова олія

14 мл

Лимон

20 г

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Етапи приготування

01

У каструлю з киплячою підсоленою водою покласти зелену квасолю і варити до м'якого стану близько 3 хвилин. Потім злити воду і промити під дуже холодною водою, тоді колір квасолі залишиться таким же яскравим і зеленим.

02

Яйця зварити в круту, охолодити, нарізати на часточки.

03

Помідори помити і розрізати на половинки.

04

Маслини розрізати на половинки.

05

Додати сіль, перець, олію, сік лимона.

06

Салат готовий. Смачного!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Салат з зеленої квасолі з маслинами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua