Яловичина з чорносливом, тушкована в горщику - Image

Яловичина з чорносливом, тушкована в горщику

Кількість порцій: 4Час приготування: 2 год 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Яловичина з чорносливом, тушкована в горщику - страва, яка не може не сподобатися. По-перше, їжа, приготована в керамічній посуді в духовці, - це вже само по собі цікаво. По-друге, виграшна особливість цієї страви - у поєднанні м'яса і сухофруктів. Замість води можна використовувати будь-який м'ясний бульйон - буде ще смачніше. Готувати дане блюдо в духовці можна в керамічній каструльці або в декількох порційних горщиках для запікання. Подавати до столу можна в горщиках, а якщо готували в керамічній каструлі, перекласти в глибоку тарілку, за бажанням посипавши зеленню петрушки.

Продукти для рецепту

Яловичина піджарка
279.90 - 329.90

Яловичина піджарка

за 1 кг

Інгредієнти

Яловичина піджарка

500 г.

Картопля фасована

700 г.

Чорнослив Bakalland без кісток 200г

150 г.

Морква

150 г.

Цибуля

150 г.

Перець духмяний Еко 20г

5 горошин

Сіль Єгипет

за смаком

Зелень мікс 100г

за смаком

Вода негазована Аквуля 2л

100 мл.

Етапи приготування

01

Нарізати цибулю півкільцями.

02

Моркву нарізати тонкими кружечками.

03

М'ясо нарізати кубиками.

04

Картоплю почистити і нарізати кубиками.

05

У керамічній каструльці змішати м'ясо, картоплю, чорнослив, цибулю, моркву, духмяний перець, посолити.

06

Додати близько 100 мл. води.

07

Накрити кришкою, поставити в духовку.Тушкувати при температурі 180°C протягом 2 годин.

08

Приготовану страву посипати зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв