Смажений палтус - Image

Смажений палтус

Кількість порцій: 6Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Як часто кажуть, чим простіший рецепт страви, тим у підсумку смачнішою виходить ця страва. Якщо судити за рецептом смаженого палтуса, то це насправді так. Те, що приготувати таку закуску до будь-якого гарніру так просто, це вже зрозуміло. Але не забуваємо і про те, що такого корисного в цій рибі. Це морська риба, а значить в ній менше кісточок, ніж у річковій. У ній містяться вітаміни всіх груп від А до D, багато мікроелементів і амінокислот. Так що навіть один шматочок палтуса - це вже збагачення організму практично всіма потрібними компонентами. Не кажучи вже про його смакові якості, що не теж не поступаються. Ви можете подавати рибу, прикрасивши зеленню.

Продукти для рецепту

Палтус спинка холодного копчення
1349.00 - 1790.00

Палтус спинка холодного копчення

за 1 кг

Інгредієнти

Палтус спинка холодного копчення

1,5 кг.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

50 мл.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

50 мл.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Розрізати філе на порційні шматки, посолити з обох сторін.

02

Поставити сковороду на вогонь, вилити рослинну олію, обсмажити рибу протягом 4 хвилин з одного боку, і 2 хвилини з іншого боку.

03

Розігріти духовку до 200°С, поставити сковороду з рибою на 2-3 хвилини. Готову рибу дістати з духовки, викласти на тарілку, скропити оливковою олією.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв