Смажена курка зі спаржею і фісташками - Image

Смажена курка зі спаржею і фісташками

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

У цій страві з'єднуються смаки Сходу і Заходу, що, звичайно ж, сподобається представникам різних країн і регіонів. Імбир, фісташки і спаржа вносять новий смак в це класичне блюдо з курки. Найголовніше в приготуванні спаржі - не перетримати овоч на вогні. Переварені або пересмажені пагони спаржі набувають бляклий темно-зелений колір. Але головний мінус полягає в тому, що така спаржа втрачає як в смаку, так і в корисних речовинах. Це може значно погіршити смак і зовнішній вигляд нашого страви. Курку зі спаржею і фісташками подавати можна з рисом або з простим салатом з руколи і жовтого перцю.

Продукти для рецепту

Олія кунжутна Auchan 240мл
162.90

Олія кунжутна Auchan 240мл

240 мл

Інгредієнти

Олія кунжутна Auchan 240мл

1 ст. л.

Спаржа зелена 250г

700 г.

Куряче філе Алан варено-копчене

500 г.

Цибуля зелена Auchan пучок 75г

4 стеблі

Імбир

2 ст. л.

Соус Ямчан Чилі з часником 200г

1 ч. л.

Фісташки солоні Каліфорнія

50 г.

Етапи приготування

01

Розігріти в сковороді олію на сильному вогні, додати нарізану спаржу, обсмажити протягом 2 хвилин.

02

Нарізати маленькими кубиками куряче філе, додати в сковороду до спаржі, готувати протягом 4 хвилин.

03

Додати в сковороду натертий імбир, нарізану цибулю, влити соус чилі. Готувати протягом 1-2 хвилин, до готовності курки.

04

Додати в сковороду фісташки, подавати відразу ж, гарячим.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв