Фрітатта з картоплею і м'ятою - Image

Фрітатта з картоплею і м'ятою

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Фрітатта з картоплею і м'ятою має оригінальний, незвичайний і цікавий освіжаючий смак. Ця страва також дієтична, адже в її основі овочі. Сир пармезан і маслини надають страві оригінальний смак і аромат. Це дуже хороша ідея для сніданку для всієї родини, адже омлет має велику кількість білків і вуглеводів, з'ївши страву ви отримаєте відчуття ситості і наберетеся сил для початку дня. Хоча фрітатту можна подавати як на сніданок, так і на обід або навіть вечерю. За смаком в омлет можна додати солодкий перець, броколі, помідори, баклажани – ці овочі впишуться просто ідеально. До фрітатти можна подати салат зі свіжих овочів або капусти.

Продукти для рецепту

Картопля фасована
55.20

Картопля фасована

за 1 кг

Інгредієнти

Картопля фасована

450 г.

Цукіні

100 г.

Горошок зелений Верес 210г

100 г.

Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г

100 г.

Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%

60 г.

М'ята свіжа пучок 50г

20 г.

Яйце куряче С0 1шт

5 шт.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

20 мл.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності, а потім злити воду. Цукіні помити, нарізати скибочками і відварити протягом 2-3 хвилин. Маслини очистити від кісточок (якщо це необхідно) і дрібно нарізати.

02

Сир натерти на крупній тертці. З горошку злити рідину. М'яту помити, просушити, дрібно нарізати. Змішати картоплю, горошок, цукіні, маслини, м'яту, сир. Яйця трохи збити.

03

Духовку розігріти до 180°C градусів. Розігріти сковороду з рослинною олією, викласти овочі і залити яйцями. Смажити 3 хвилини. Потім помістити сковороду в духовку і запікати 15 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв