Форель в листковому тісті - Image

Форель в листковому тісті

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Форель в листковому тісті - це ще один дуже простий спосіб смачно приготувати форель. Для приготування такої страви вам знадобиться не багато продуктів, до того ж, всі вони доступні. Готувати цю страву нескладно, а за часом - досить швидко. Саме таке блюдо може виступати в якості закуски, а може виступати і в ролі доповнення до гарніру. Форель в листковому тісті - це дуже смачний рецепт, який безсумнівно сподобається багатьом. Втім, замість форелі тут можна використовувати й іншу червону рибу - лосося, сьомгу або взагалі, іншу начинку, все це на ваш смак.

Продукти для рецепту

Форель жива
299.00 - 306.00

Форель жива

за 1 кг

Інгредієнти

Форель жива

200 г.

Тісто Геркулес листкове прісне 500г

200 г.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1 шт.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л

за смаком

Етапи приготування

01

Форель розрізати на порційні шматочки, добре їх промити і висушити на паперовому рушнику.

02

Листкове тісто розкатати, але не дуже тонко.

03

Кожен шматочок риби за смаком посолити і поперчити з різних сторін.

04

Нарізати тісто на квадратики. У центр кожного викласти шматочки риби і згорнути тісто рулетом. Краї добре скріпити зубочистками.

05

На деко, змащене маслом, викласти отримані пиріжки. Щоб тісто не пузирилося, зубочисткою зробити кілька отворів. Зверху тісто змастити збитим яйцем.

06

Деко поставити в духовку, розігріту до 200°С і випікати близько 15-20 хвилин, щоб форель добре пропеклась.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв