Квасоля з цукіні і часником - Image

Квасоля з цукіні і часником

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Черговий кулінарний шедевр вегетаріанської кухні – квасоля з цукіні і часником. Готується швидко і просто, а результат Вас приємно здивує. Страва підкуповує своїм дивовижним ароматом і апетитним зовнішнім виглядом. Обсмажена шавлія повинна бути хрусткою. При цьому вона збереже свій пряний, трохи гіркуватий присмак і доповнить загальну смакову композицію страви. Обсмажуючи часник, стежте, щоб він не потемнів. Всі інгредієнти, обмінюючись смаками і запахами, стають м'якими і соковитими. Квасолю з овочами можна подавати як самостійну страву або як гарнір до м'яса або риби. Чудова закуска.

Продукти для рецепту

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
339.00

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

250 мл

Інгредієнти

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

2 ст. л.

Шавлія в горщику

2 стебла

Часник

4 зубчик

Квасоля Bonduelle біла консервована 400г

800 г.

Оцет винний Ergon білий 250мл

1 ст. л.

Цукіні

3 шт.

Етапи приготування

01

Розігріти половину олії в сковороді на сильному вогні. Додати шавлію і обсмажити 30 секунд. Вийняти і викласти на паперовий рушник.

02

Зменшити вогонь до маленького. Додати в сковороду порубаний часник і готувати, помішуючи, близько 30 секунд.

03

Додати в сковороду квасолю і оцет. Готувати 1 хвилину. Додати порізаний кубиками цукіні і готувати ще 2 хвилини.

04

Подавати, виклавши зверху хрусткі листочки шавлії і поливши олією, що залишилась.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв