Сирне печиво ракушки - Image

Сирне печиво ракушки

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Сирне печиво – компромісне рішення для тих, хто пильно контролює свою вагу, але бажає побалувати себе ароматною свіжоспеченою домашньою випічкою. Оригінальні печенюшки нікого не залишать байдужим, ні дорослих, ні дітей. А готувати таку смакоту – одне задоволення. Навіть Ваші діти зможуть стати повноправними учасниками процесу приготування, адже кожній дитині буде цікаво формувати із тіста химерні і забавні черепашки, обвалювати їх в цукрі, а потім відправляти на деко. Оскільки основа тіста – кисломолочний сир, продукт натуральний і корисний, випічка виходить не тільки смачною, ніжною і повітряною, але й дуже корисною. Рекомендуємо Вам таке прекрасне частування до чаю.

Інгредієнти

Борошно пшеничне

300 г.

Масло вершкове

200 г.

Кисломолочний сир

200 г.

Розпушувач

5 г.

Цукор

100 г.

Етапи приготування

01

Змішати борошно з розпушувачем. Масло (дуже холодне, краще заморожене) подрібнити в блендері і змішати з борошном. Додати протертий сир і замішати тісто. Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 20 хвилин.

02

Розкачати тісто в тонкий пласт (близько 0,3-0,4 см в товщину). Вирізати з тіста кружечки. З обох сторін посипати кружечки цукром. Згорнути заготовки тіста у формі ракушки.

03

Духовку розігріти до 180°C. Застелити деко пергаментним папером і викласти на нього печиво. Поставити печиво в духовку і випікати близько 15-20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв

Сирне печиво ракушки – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua