
Хрусткі вафлі
Все частіше в магазинах зустрічаються вафельниці і все частіше сім'ї купують собі таку корисну річ. Тому вашій увазі рецепт смачного хрусткого десерту, який люблять усі - дорослі і діти. Такі вафлі готувати можна більш тонкими або щільнішими, різноманітних форм. Для смаку можна додати кокосовий або мигдальний екстракт (або невелику частину пшеничного борошна замінити мигдалевим). Подавати цей десерт можна майже з будь-якими солодкими наповнювачами (як окремо, так і промастивши, «склеївши» вафлі): шоколадними, ванільними, фруктовими, сирними кремами. Можна подати з джемом або морозивом, поливши розтопленим шоколадом і посипавши горішками.
Інгредієнти
Борошно пшеничне
250 г.
Цукор
250 г.
Масло вершкове
250 г.
Яйце куряче
5 шт.
Ваніль
5 г.
Етапи приготування
01
Збити яйця з цукром і ваніллю в густу пишну піну. Масло розтопити, додати до яєчної суміші і ще раз збити. Борошно просіяти і додати до тіста.
02
Вафельницю розігріти і вилити тісто. Випікати кілька хвилин до золотистого кольору. Подавати як гарячими, так і холодними.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів