
Крабові пиріжки
Крабові пиріжки - це прекрасна, дуже ніжна низькокалорійна закуска. Готується з смачного листкового тіста, яке можна приготувати або самостійно в домашніх умовах, або купити вже готове в супермаркеті. Час випічки конвертів з тіста залежить від індивідуальної духовки, в середньому, близько 9-10 хвилин, при температурі 180 С. Склад начинки можна сміливо варіювати. Дана закуска ідеально підходить як для святкового столу, так і для повсякденного. Рецепт крабових пиріжків досить простий у приготуванні, всі продукти доступні і не вимагають великих грошових витрат.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
900 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Крабове м'ясо Водний Світ заморожене 200г
200 г.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Часник
1 шт.
Цибуля порей
2 стебла
Паприка Kotanyi червоний солодкий перець 35г
1 шт.
Сметана ХМЗ 20%
2 ст. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ч. л.
Кріп 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Листкове тісто розморозити при кімнатній температурі. Розігріти духовку до 200°C.
02
Яєчний жовток відокремити від білка. Тісто розкачати, вирізати 6 квадратів. Деко застелити пергаментним папером, на нього викласти квадратики. З тіста, вирізати стільки ж рамок, шириною 2 см.
03
Кулінарним пензлем змастити краї квадратиків яєчним білком. Поверх викласти квадратні рамки. Змастити яєчним жовтком всі деталі з тіста. Відправити в духовку на 10 хв.
04
Для начинки упаковку крабового м'яса подрібнити, обсмажити у вершковому маслі. Додати роздавлений зубчик часнику, порізану кільцями цибулю-порей. Перець порізати смужками і разом із соком лимона додати до крабового м'яса. Сіль, перець і сметану змішати. Подрібнити кріп, все змішати. Начинити пиріжки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів