Курячий салат з виноградом, горіхами і каперсами - Image

Курячий салат з виноградом, горіхами і каперсами

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Продукти для рецепту

Філе куряче
204.90 - 293.00

Філе куряче

за 1 кг

Інгредієнти

Філе куряче

400 г

Вода негазована Аквуля 2л

1 л

Сіль Єгипет

15 г

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

10 г

Йогурт Mlekovita натуральний 3% 1кг

30 г

Гірчиця ВХС Вінницька 125г

10 г

Каперси Iberica 250г

50 г

Виноград

200 г

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Волоський горіх

50 г

Етапи приготування

01

Куряче філе відварити в підсоленій воді (10 г. солі на літр води). Коли філе звариться, бульйон злити, а філе охолодити. Нарізати філе кубиками або скибочками.

02

Приготувати заправку для салату. Для цього ретельно змішати майонез, йогурт і гірчицю. Виноград помити, видалити хвостики, якщо вони є. Розрізати ягоди винограду на половинки і видалити кісточки.

03

Горіхи подрібнити крупно ножем. У миску додати курку, виноград, каперси, горіхи і заправку. Перемішати, додати сіль і перець за смаком. Подавати салат охолодженим.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв