
Сирник з абрикосами
Головна хитрість сирнику – використання картопляного крохмалю (або манної крупи) замість борошна. Завдяки цьому він виходить неймовірно ніжним і повітряним, але при цьому досить пружним. Замість звичайного кисломолочного сиру рекомендуємо використовувати покупний або власного приготування сирний крем – густу масу з перетертого кисломолочного сиру, вершкового масла, цукру і збитих яєць. Туди ж можна додати різні смакові добавки – ваніль, цедру лимона, какао-порошок. Загалом, експериментуйте згідно Вашим смаковим уподобанням. Наш сирник не звичайний: на корж по всій поверхні викладаються половинки стиглих абрикос. Виходить дуже смачне, оригінальне і красиве частування до чаю.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Крем сирковий President Cир Ніжний нежирний 0,2% 250г
200г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2шт
Цукор Ваш Цукор 10кг
50г
Крохмаль картопляний Dr. Oetker 75г
40г
Абрикос ананасовий
400г
Етапи приготування
01
Яйця збити з цукром в пишну світлу тягучу масу.
02
Додати сирний крем і добре перемішати.
03
Всипати крохмаль, просіяний через сито, і перемішати до однорідності.
04
У форму діаметром 20 см, змащену маслом і посипану борошном, викласти тісто і втиснути в нього половинки абрикосів.
05
Випікати при 180 С 40-45 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів