Шарлотка з горіхами і корицею - Image

Шарлотка з горіхами і корицею

Кількість порцій: 8Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

За класичною рецептурою шарлотка печеться з яблук, на які виливають тонкий шар ніжного тіста. Доступність цього кисло-солодкого фрукта і простота приготування бісквіта зробили десерт дуже популярним у всьому світі. Пропонуємо Вам дещо урізноманітнити традиційний французький пиріг і додати в яблучну начинку горішки і ароматну пряність корицю. Що стосується горіхів, можете використовувати абсолютно будь-які на Ваш смак і гаманець. Не бійтеся експериментувати і додайте, наприклад, мікс з декількох різновидів горіхів: волоські і фісташки, мигдаль і фундук. Кожен з них має свій, неповторний смак і аромат, який неодмінно розкриється в процесі приготування шарлотки. Приємного чаювання.

Інгредієнти

Яблука

600 г.

Борошно пшеничне

200 г.

Цукор

200 г.

Яйце куряче

3 шт.

Кориця

10 г.

Розпушувач

5 г.

Горіхи

30 г.

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 200. Яйця збити з цукром в пишну масу. Додати просіяне борошно з розпушувачем і ще раз збити. Додати корицю і перемішати.

02

Яблука помити, очистити і нарізати шматочками. На дно форми викласти яблука і горіхи. Потім залити тістом начинку. Поставити пиріг в духовку і випікати близько 35 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Шарлотка з горіхами і корицею – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua