Салат «Цезар» з майонезом і волоськими горіхами - Image

Салат «Цезар» з майонезом і волоськими горіхами

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

«Цезар» або як його ще називають «король імперії салатів» – страва споконвічно північноамериканської кухні. Своєю появою салат зобов'язаний американському кухареві Цезарю Кардіні, який вперше приготував його близько ста років тому на настільки знаменну подію – День незалежності США. Приголомшлива ідея поєднувати пшеничні крутони, листя салату і сир пармезан прийшла в голову заповзятливому італійцеві в той момент, коли відвідувачі ресторану зробили замовлення, а на кухні зовсім не залишилося продуктів. «Цезар» – салат особливий, насамперед його цінують за пікантний соус із оливкової олії, часнику і соку лимона. Однак сьогодні день експериментів, і ми пропонуємо приготувати цей салат з майонезом і волоськими горішками.

Продукти для рецепту

Сир Херсонський Сир Королівський 45%
452.70

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

за 1 кг

Інгредієнти

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

100 г.

Піца Курка-ананас

300 г.

Волоський горіх

100 г.

Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г

100 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

30 г.

Салат Vita Verde Яскравий 120г

50 г.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

02

Горіхи порубати ножем. Хліб нарізати кубиками й обсмажити. Салат помити, просушити, нарвати руками.

03

Сир нарізати кубиками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв