
Булочки з дріжджового листкового тіста з грушею і волоськими горіхами
Хочете приготувати ароматні булочки з фруктовою начинкою без тривалої метушні з тістом? Це можливо. Шеф-кухар Ілля Сьомін пропонує зробити цю хрустку домашню випічку з готового листкового дріжджового тіста. Це дуже просто і швидко. І взагалі, якщо таке тісто про всяк випадок зберігається у вашій морозилці, то вам не страшний ні несподіваний прихід гостей, ні питання про те, що б такого смачного приготувати до чаю.
Інгредієнти
Тісто листкове дріжджове
1упаковка
Жовтки яєчні
4шт
Цукор
350г
Груші (Конкорд, Боск або Анжу)
500г
Лимон
1шт
Ванільний екстракт
за смаком
Кардамон
3г
Бад’ян
1г
Вершки для змазування
100мл
Волоські горіхи для присипки
200г
Етапи приготування
01
Заздалегідь необхідно розморозити тісто.
02
Приготуйте джем: шматочки груш засипте цукром і додайте цедру лимона, викладіть суміш у сотейник і закип'ятіть, зменшіть вогонь, додайте прянощі і варіть 30 хв. У кінці влийте сік лимона.
03
На квадратики з тіста викладіть охолоджений джем, загорніть. Зверху тісто змастіть жовтками, збитими з вершками.
04
Випікайте булочки 15 хвилин, температура не повинна бути занадто високою. Готовий десерт посипте підсушеним подрібненим волоським горіхом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів